6+1 napos triplex® gerinctréning a magabiztosságod és női tartásod erősítéséért! 

Szánj magadra néhány percet, pezsdítsd fel testedet – lelkedet, és szabadítsd fel végre a benned rejlő karizmatikus női énedet!

Iratkozz fel most a 7 részes AJÁNDÉK mini videó gerinctréning sorozatra és már ma lépj rá arra az útra, amely elvezet a fejedben élő ideális női önképed felé!

Amit kapsz:

♥ 6 napon át 5-6 perces egyszerű gyakorlatsorozatok, amiket akár később is bárhol, bármikor könnyedén meg tudsz csinálni.

♥ Erősítik és alaposan átmozgatják a gerincedet.

♥ Tréningelik a törzsizmaidat és az izületeidet.

♥ Enyhítik és karban tartják a hát és derékfájdalmaidat.

♥ Kikapcsolnak, felfrissítik a fókuszod.

♥ Minden emailben találsz majd egy nőiesség erősítő tippet: olyan ötletet, gondolatot, könyv vagy tanfolyamajánlót, ami nekem személy szerint rengeteget segített, hogy ma egy magabiztos nőnek érezzem magam.

♥ Plusz AJÁNDÉK a hetedik napon: egy 20 perces, gerincbarát zsírégető Fitfight® edzés.

A Te edződ

Szia! Csányi Timea vagyok, gerinc-és funkcionális tréner, TripleX® tréner, Fitfight® oktató. A Vital magazin szakértője, a WMN vendégírója.

Amikor rádöbbentem, hogy nem azt az életet élem, amit elképzeltem magamnak, nem élvezem azt, aki vagyok, elindultam azon az úton, mely végül elvezett egy energikus és vidám nő felé.

 Tudom, hogy a Te fejedben is él egy ideális kép önmagadról és sokszor pánikolsz, mert az idő múlik, de a valóságban te még mindig nem az vagy, aki igazán lenni szeretnél.

 Küldetésem az edzések által javítani a tartásod, növelni a pozitív kisugárzásod, segíteni neked eljutni megálmodott önképedhez, ahhoz a felszabadult emberhez, aki élvezi a létet és életvidám kisugárzásával szeretteit is felvillanyozza.