INSTANT ONLINE EDZÉSEK – gondolkodj 30 percben!

Jó lenne mozogni, de ritkán tudsz 1 órát erre szánni? Az Instant TripleX edzésprogramot akkor Neked találtam ki! 

EZEK NEM CSUPÁN ONLINE EDZÉSEK!

Tévedés, ha azt gondolod, hogy hosszú órákat kell edzened ahhoz, hogy lefogyj, erősödj vagy fenntartsd a fittségi állapotod.

Elsősorban okosan és változatosan érdemes edzeni, mert ez fogja fenntartani a motivációt, ami a céljaid eléréséhez szükséges. Én ebben hiszek. 

Okos edzés alatt értem például azt, hogy időhiányban szenvedsz, 1 óra helyett 30 percben gondolkodsz. 30 perc séta, biciklizés, futás – erősítés, jóga, egy kis “ugri-bugri” kardiós alakformálás, bármi. Ez a napi ajánlott mozgás, és ez napi szinten jóval tarthatóbb időtartam is. Ennyi mindenkinek belefér.

Pláne úgy, hogy ma már elég a laptopot felnyitnod és az edző ott terem a nappalidban.

Az online edzések ereje szerintem ebben van: nem helyettesíti az offline mozgást, hanem kiegészíti azt – ls ezáltal változatossá teszi! A változatos érdekes, ami érdekes, az pedig hosszútávon is motiválni fog, hogy csináld. 

Az ilyen “instant” online edzések neked valók, ha például szereted az edzőtermi közösséget, de sokat ülsz, fáj a hátad, szívesen “kezdenél valamit” ezzel is, de se időd, se pénzed még ilyen órákra is járni.

Vagy lehet, szeretsz futni, de tudod és érzed, hogy emellé kellene még erősíteni, az ízületeiddel többet foglalkozni, hogy ne fájjon a térded, ne sérüljön le a bokád már megint.

Esetleg anyuka vagy, vagy szimplán csak rettentő elfoglalt, kizárt dolog, hogy eljuss az edzőterembe, lehet a COVID miatt nem is akarsz, de szívesen feltöltődnél egy energikus 30 perces edzéssel.

 Az Instant online edzésprogram pontosan ezt a célt szolgálja: bármelyik szabad fél órádban elérhető, többféle mozgásformát kínál, és hatékony kiegészítést ad a többi mozgásformához, amit űzöl.

Szia! Csányi Timea vagyok, gerinc-és funkcionális tréner, TripleX® tréner és Fitfight® oktató. A Vital Magazin szakértője és a WMN vendégszerzője.

Szívügyem, hogy az egyik legelemibb emberi szükségletük, a mozgás pozitív energiáival és a helyes testtartás fejlesztésével segítsem felszabadulttá tenni az életed.

Megtanítalak úgy mozogni, hogy ne árts vele magadnak. Segítek enyhíteni a tartáshibáidból adódó fájdalmakat és könnyebbé tenni a hétköznapi tevékenységek elvégzését.

De ami a legfontosabb: a mozgás pozitív energiáival szeretnélek hozzásegíteni ahhoz, hogy Te is egy magabiztos és karizmatikus nőnek lásd és érezd magad.

|

„Ímádom azt, hogy családias a légkör, így tudsz figyelni mindenki nyűgjére-bajára. Az órák jól fel vannak építve, és tetszik, hogy nem mindig ugyanazok a gyakorlatok.  (C. Zsuzsanna)

|

„Nem gondoltam volna, de nagyon szeretek online edzeni. Szuper a csapat, pozitív és ez engem is pozitívvá tesz. Olyan jó, amikor az óra elején beszélünk, érzem, hogy számít a jelenlétem. Felpörgetnek a zenék.”  (M. Georgina)

MIT KAPSZ PONTOSAN?

R

1. Egy kb. 30 perces online mozgásminta-elemzést (one-to-one)

aminek keretén belül konkrét tesztekkel felderítjük

 • testtartás béli problémáidat,
 • hiányosságaidat a mobilitás ás stabilitás terén,
 • mozgásmintád gyenge pontjait.

 

R

2. Korlátlan TripleX videótár elérhetőség

Korlátlan hozzáférést kapsz a teljes videótárhoz, ahol lassan több, mint 100 fél órás és egy órás edzések közül válogathatsz.

Funkcionális core edzés: erősítés és alakformálás saját testsúllyal és otthoni eszközökkel, teljes testre, fókuszban a csípő körüli izmokkal (has, hát, farizom elsősorban)

TripleX gerinctréning: ízületek karbantartása, hátfájás likvidálása, nőies tartás javítása

A videótár hetente frissül egy videóval. 

KINEK VALÓAK AZ INSTANT ONLINE EDZÉSEK?

 • Aki szeretne rendszeresen tornázni, de nincs ideje, kedve, vagy bátorsága jelenleg edzőtermekbe járni.
 • Aki fut és erősíteni szeretne mellette, az otthonából, kényelmesen.
 • Aki hatékonyan akar edzeni, de nincs mindenre ideje és pénze.
 • Aki random YouTube videók helyett biztonságban szeretne otthonában tornázni.
 • Aki elvárja, hogy az edző olyan gyakorlatokat adjon, ami változatos és a saját fittségi állapotához passzol.
 • Aki egy családias közösséghez akar tartozni.
 • Aki szereti a zenés, pörgős csoportos órákat (követhető koreográfiával) éppúgy kedveli, mint a lassúbb, test és lélek tréningeket.
 • Aki magabiztos és pozitív kisugárzású nő akar lenni.
 • Akinek a rossz tartástól, a sok üléstől vagy állástól nyak, derék és hátfájásai vannak.
 • Aki reggelente hátfájás nélkül akar kelni.
 • Aki NEM gyógytorna helyett akar online edzeni.
 • Aki nyitott szemléletű, kíváncsi a miértekre, és nem ragad le a kendőmnél, hanem az érdekli, hogyan teszem felszabadulttá az életét.

A tanítványaim MONDTÁK

|

Olyan jó vagy, hogy még így online is képes vagy motiválni minket! Hihetetlen kisugárzásod van! (Marianna)

|

Azt kell mondjam, hogy így még szinte többet edzek, mint offline, mert minden szabad napomon nekifogok valamelyik videónak, vagy várom az élőt. ? Előjött megint az izomláz és ez jó lel? Köszönöm szépen, hogy a csapatod tagja lehetek. ? (L. Móni)

|

„ Szeretem, hogy nem ordít a zene és magamra figyelhetek. Minden nap edzek Veled és sérzem, hogy jobb erőben vagyok. Már semmim nem fáj, ami előtte igen, szóval hálás vagyok neked! ? (Ági)

|

„Igazából tetszik az, hogy ha figyelek arra, amit tanítasz nekem az edzések során, akkor nem érzem a derekamban és a lapockámban a fájdalmat. ? Valamint nőiesebbnek tűnök a férjemnek. ? (D. Móni)

Jelentkezz még ma!

1 havi tagság

6000 FT/HÓ!

3 havi tagság

 15.000 FT/ 3 HÓ!

6 havi tagság

 30.000 FT/ 6 HÓ!

biztos nekem való?

„Nem tudom, lesz-e elég motivációm online edzeni?”

Biztosíthatlak róla, hogy lesz! Minden héten emlékeztetem a csapattagokat, hogy írják be a naptárjukba a heti edzéseik időpontját. Úgy kezelik a tornákat, mint egy fontos találkozó időpontját. Ha kész vagy egy edzéssel, azt egy „teljesítettem!” kommenttel jelzed felém. hetente helyzetjelentés van, kinek hogy sikerültek az edzések, havi felmérés, heti élő online edzések, folyamatos kommunikáció a csoportban a tagok között …. Kizárt dolog, hogy nem lesz elég motivációd!
Illetve ne feledd, napi 30 perc énidőre Neked is szükséged van!

„Nem vagyok biztos, hogy megér 10.000 Ft-ot egy online edzésprogram?”

Edzőként folyamatosan képzem magam, a legjobb hazai és nemzetközi szakemberek képzésein veszek részt azért, hogy az óráimat a legújabb kutatási eredmények tükrében, a legnagyobb prevencióval tartsam. Az edzéseket tudatosan tervezem, a csoport függvényében.

Olyan tudást akarok átadni neked, olyan élményt nyújtani, amitől a mindennapokban felszabadultnak és magabiztosnak érzed magad. Én tudom, milyen értéket adok Neked ezekkel az edzésekkel. De nem árulok zsákbamacskát. Szeretném ha ebben Te is 100%-ig biztos lennél.

Éppen ezért garanciaként megígérem, hogy ha 1 hónap után úgy döntenél, hogy nem szeretnéd folytatni az edzéseket, én visszautalom neked a fennmaradó, befizetett összeget (amennyiben 3 havi vagy fél éves csomagra fizettél be) és szeretettel, sok öleléssel válunk el egymástól. 

A fizetés minden esetben utalással történik: semmi automatikus levonás és egyéb trükközés. A döntés a Te kezedben marad! 

„Gerincproblémáim vannak. Nem tudom nekem való-e a program?”

Írj nekem privát emailt a konkrét panaszaiddal, csatold az MRI felvételed, és én megmondom. Amennyiben az állapotod miatt nem tudom megengedni, hogy a programhoz csatlakozz, ajánlok neked szakembert, akihez bizalommal fordulhatsz.

A program egy kb. 30 perces mozgásminta elemzéssel és konzultációval indul pontosan azért, hogy felmérjem az állapotodat. Én nem futószalagos fitneszteremi edző vagyok, aki „több vendég, több pénz” alapon mindenkit beenged az órájára. Hozzám KIZÁRÓLAG az jöhet, akinek az állapotával tisztában vagyok és teljes biztonsággal úgy ítélem meg, hogy az online edzések nem ártanak, sőt, használnak.

"

GYERE, VÁGJ BELE!

Mit kell tenned? Csak ennyit:

1. Tölts ki az űrlapot, benne válassz csomagot, és klikkelj rá a „Jelentkezem” gombra!
2. A visszaigazó levél alapján utald át a választott csomag összegét a megadott bankszámla számra! Köszönöm! A levélben küldöm az AJÁNDÉK videódat is! 
3. Az összeg beérkezése után keresni foglak telefonon, hogy időpontot egyeztessünk a mozgásminta konzultációdra, illetve elküldöm a zárt Facebook csoport belépőddel!